Kontaktet

Dëshironi të pyesni për çmimet tona, ofertat aktuale dhe marrëveshjet me të cilat mund t'ju ndihmojmë? Na telefononi ose dërgoni shqetësimet tuaja përmes formularit të mëposhtëm.

Detajet e Kontaktit

Piccolino

Telefoni:

+ 355 (0) 69 392 7660

Email:

info@hotel-piccolino.com

 


contact@hello.com

Vendndodhja jonë

Rruga: Mitat Hoxha,87, 9703 Sarandë, Albania

Send Us a Message

    sqAlbanian