dhomat e piccolino

Hotel Piccolino, një hotel me 3 yje, është një pronë bregdetare e vendosur në Sarandë, me pamje nga deti. Të gjitha dhomat përfshijnë një TV me ekran të sheshtë me kanale satelitore dhe një banjo private. Pronës krenohet me një restorant dhe një tarracë. Në hotel të gjitha dhomat janë të pajisura me një tarracë. Çdo dhomë është e pajisur me ajër të kondicionuar dhe një zonë të shtrojë, ndërsa disa dhoma në Hotel Piccolino kanë një ballkon. Një mëngjes kontinental ose banket është në dispozicion çdo mëngjes në pronë.

Dhome Dyshe

1 krevat i madh dopio
102436665 1
lehtësira
tualeti

Dhomë standarde katërshe

2 krevate teke dhe 1 krevat i madh dopio
102436734
lehtësira
tualeti

Dhomë luksoze dyshe me pamje nga deti

1 krevat dopio ekstra i madh
143793759
lehtësira
tualeti

Dhomë treshe Deluxe me pamje nga deti

1 krevat tek dhe 1 krevat dopio shumë i madh
143789805
lehtësira
tualeti

Suitë luksoze me pamje nga deti

2 krevate teke dhe 1 krevat dopio ekstra i madh
143792852
lehtësira
tualeti

Dhoma Dyshe Superiore

1 krevat dopio
261380231
lehtësira
tualeti

Superior Dyshe me Ballkon

1 krevat dopio
261380845 1
lehtësira
tualeti

Dhoma Katërshe Superiore

2 krevate teke dhe 1 krevat dopio
lehtësira
tualeti