Kontakti

Lidhuni me ne

Kontaktoni

Adresa: Rruga Mitat Hoxha, Nr.87, Sarandë

Tel: +355 69 392 7660

Email: info@hotel-piccolino.com

Hours
24-Hour

Pritja e hotelit është e hapur 24 orë në ditë dhe ofron shërbime të prenotimit për turne me guida në Sarandë.

Kërkim Online

Për pyetje dhe rezervime mos hezitoni të na kontaktoni përmes formularit tonë të kontaktit.